SAHABAT SKUSES

Tuesday, July 6, 2010

Minggu Program Pencegahan Dadah Peringkat Sekolah


06 Julai 2010:
Wahai Anak Didikku Sayang 'Jauhi Najis Dadah' Demi Kehidupanmu


Program Pencegahan Anti Dadah (PPaD) anjuran unit Bimbingan dan Kaunseling dengan kerjasama ADK Daerah Gombak menggarabkan objektif murni iaitu membekalkan maklumat kesan negatif penggantungan terhadap dadah.
Pelbagai pengisian program disediakan:
1. Ceramah, pameran dan tayangan slide dari ADK Daerah Gombak
2. Demo anjing pengesan dadah dari unit pengesan
3. Program 'Aku Ingin Dunia Sihat - AIDS' Bersama Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) 4. Lain-lain program yang menanam kesedaran bahaya najis dadah dan AIDS

"Wahai anak didik kami 'Sayangi Dirimu, Jauhi Najis Dadah'
"Di SMKSK ini Pemimpim Dilahirkan"


Salam dari Pengetua...

4 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Actually nama program bersama GPMS tu adalah 'Aku Ingin Dunia Sihat - AIDS', InsyaAllah kami akan sent gambar program kpd pihak sekolah, sebelum ni masih dlm proses mengumpulkan gambar, kepada Puan Pengetua, Puan memang sgt prihatin terhadap murid2 Puan, kami dr GPMS dapat melihat keikhlasan Puan untuk turut terlibat sama meraikan program tersebut, tahniah daripada kami GPMS kpd Pn. Pengetua dan SMK Seri Kundang.

  ReplyDelete
 3. Oh lupa, dan Jutaan Terima Kasih kepada Pn. Pengetua dan Pihak Sekolah kerana sudi menerima program kami menjadi sebahagian daripada program dalam Minggu Anti Dadah 2010 SMK Seri Kundang, sesungguhnya kami tidak akan melupakannya....

  ReplyDelete
 4. Ilham Ejan,
  Terima kasih juga kerana sudi bertandang ke SMK Seri Kundang. Sila lah bertamu lagi pada 2011 dan seterusnya. Jika boleh jadi aktiviti tahunan.
  InsyaAllah, kami cuba beri komitmen yang terbaik.

  ReplyDelete